Apceptos ķirbjus var pasniegt tūdaļ karstus no pannas, lai saglabātu zeltaino garoziņu. Pirms pasniegšanas var pārliet ar krējumu, pievienot svaigo sieru vai pārkaisīt ar zaļumiem.
40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kgķirbji4 ĒKmilti vai rīvmaize pēc garšassāls saulespuķu eļļa

Sagatavošana

1

Ķirbi sagriež plānās šķēlītēs, apkaisa ar sāli, tad apvārta miltos vai rīvmaizē.

2

Apcep eļļā uz pannas, līdz tie zeltaini.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!