Improvizētas pusdienas – eļļā cepti plācenīši, ko gatavo no pelmeņiem, kas kaut kādā veidā aizmirsušies uz virtuves galda, līdz ar to atkusuši un neglābjami salipuši.
30Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 gab.paka pelmeņi8 gab.šampinjoni sāls pipari

Sagatavošana

1

Jau neglābjami salipušos pelmeņus mīca līdz galam, kamēr veidojas viendabīga masa. Masai pieliekam sāli, piparus, var arī asos, ja patīk ass.

2

Pievienojam sīki sagrieztus lociņus vai sasmalcinātus, apceptus sīpolus, izmaisa līdz iespējami viendabīgai masai. Izveido plācenīšus un cep eļļā zeltainus un kraukšķīgus. Pasniedzam ar krējumu vai majonēzi.

Autora piezīme: Nenopietni, protams, bet gadās arī tā...

Iesūtīja: Eduards

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!