Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojami vistu šķiņķīši burkānu un krējuma mērcē.
50Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas škiņķīši garšvielas1 sīpols3 ķiploka daiviņas2 burkāni300 mlskābs krējums

Sagatavošana

1

Šķiņķīšus apcep uz pannas sakarsētā eļļā zeltainus no abām pusēm.

2

Apkaisa ar garšvielām, pieliek sasmalcinātus sīpolus, sakapātus ķiplokus, rīvētus burkānus, visu pārlej ar skābo krējumu, kas atšķaidīts ar ūdeni, pannai uzliek vāku un sautē 20 minūtes uz nelielas liesmas.

Iesūtīja: vinčiks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!