Pannā cepti vistu spārniņi ar kečupu un etiķi
Foto: Shutterstock
4.4286 7
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg vistas spārniņi
vistas spārniņi
250 ml
250 ml kečups
kečups
100 ml
100 ml etiķis
etiķis
4 ĒK
4 ĒK sojas mērce
sojas mērce
4 ĒK
4 ĒK cukurs vai medus
cukurs vai medus
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pikanti vistu spārniņi ar kečupu un etiķi - tikai pāris sastāvdaļas, minimums piepūles, bet izcili gards rezultāts.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Visu (izņemot gaļu) sajauc kopā un uzvāra katliņā.

    Karstu mērci lej virsū uz ieeļļotas pannas izkārtotiem spārniņiem.

    Un uz mērenas uguns cep 40 minūtes, Pirmās 20 minūtes zem vāka, tad vāku noņem, apgriež spārniņus un cep vēl 20 minūtes.

    Iesūtīja: Trīne

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form