
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg vistas spārniņi
vistas spārniņi250 ml
250 ml kečups
kečups100 ml
100 ml etiķis
etiķis4 ĒK
4 ĒK sojas mērce
sojas mērce4 ĒK
4 ĒK cukurs vai medus
cukurs vai medusPikanti vistu spārniņi ar kečupu un etiķi - tikai pāris sastāvdaļas, minimums piepūles, bet izcili gards rezultāts.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Visu (izņemot gaļu) sajauc kopā un uzvāra katliņā.
Karstu mērci lej virsū uz ieeļļotas pannas izkārtotiem spārniņiem.
Un uz mērenas uguns cep 40 minūtes, Pirmās 20 minūtes zem vāka, tad vāku noņem, apgriež spārniņus un cep vēl 20 minūtes.
Iesūtīja: Trīne
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.