
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg ķirbis
ķirbis400 g
400 g Trikāta sniega bumbas
Trikāta sniega bumbas100 ml
100 ml olīveļļa
olīveļļa4 ĒK
4 ĒK balzāmetiķis
balzāmetiķis pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari pēc garšas
pēc garšas baziliks
baziliksKā ātri pagatavot un garšīgi un skaisti pasniegt lielāko rudens ogu, iesaka "Maxima Latvija" vēstnesis un šefpavārs Raimonds Zommers.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Plāni sagriež ķirbi šķēlēs.
Uzsilda pannu, kad tā ir uzkarsusi, pannā lej olīveļļu un liek cepties ķirbju šķēles.
Šķēles apcep no abām pusēm līdz brūnas.
Izceptajām ķirbja šķēlēm pārlej balzāmetiķi, uzkaisa sāli un piparus, pasniedz ar sniega bumbām vai cita veida mīksto sieru un svaigām bazilika lapiņām.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.