Foto: DELFI
Papardes ziediņi - gardi, kraukšķīgi trijkāršie cepumi.

Miltus samaisa ar cepamo pulveri, pievieno cukuru, ūdeni, degvīnu un samīca veltnējamu mīklu.

Mīklu izveltnē un ar 3 dažādām diametra glāzēm izspiež vienādu skaitu apaļus cepumus.

Cepumu malas gandrīz līdz vidum 4 - 5 vietās iegriež ar nazi.

Tad sākot ar lielāko, kārto apļus vienu virs otra, ar pirkstu vidū saspiež kopā.

Vāra karstā eļļā - zeltaini brūnus, notecina uz sieta.

Apkaisa ar pūdercukuru.

Var izrotāt arī ar sasmalcinātiem cukātiem.

Iesūtīja:
deivucis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!