Miltus samaisa ar cepamo pulveri, pievieno cukuru, ūdeni, degvīnu un samīca veltnējamu mīklu.
Mīklu izveltnē un ar 3 dažādām diametra glāzēm izspiež vienādu skaitu apaļus cepumus.
Cepumu malas gandrīz līdz vidum 4 - 5 vietās iegriež ar nazi.
Tad sākot ar lielāko, kārto apļus vienu virs otra, ar pirkstu vidū saspiež kopā.
Vāra karstā eļļā - zeltaini brūnus, notecina uz sieta.
Apkaisa ar pūdercukuru.
Var izrotāt arī ar sasmalcinātiem cukātiem.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit