Paprikas lečo
Foto: Shutterstock
2.0000 9
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
3 kg
3 kg sarkanā paprika (var kādu dzelteno, lai skaistāk noformējums burkā)
sarkanā paprika (var kādu dzelteno, lai skaistāk noformējums burkā)
1 l
1 l tomātu sula (var aizstāt ar 10 ēd.k. tomātu pastas vai 500 g tomātu mērces)
tomātu sula (var aizstāt ar 10 ēd.k. tomātu pastas vai 500 g tomātu mērces)
500 g
500 g ūdens
ūdens
1 ĒK
1 ĒK sāls
sāls
1/2 glāze
1/2 glāze augu eļļa
augu eļļa
1/2 glāze
1/2 glāze cukurs
cukurs
1/2 glāze
1/2 glāze etiķis (9%)
etiķis (9%)
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Lečo varētu būt viena no tām receptēm, kurai teju katrā mājā ir sava īpašā recepte. Ar savu lečo recepti dalās kāda ''Tasty'' lasītāja, sakot, ka gala rezultāts iznākot maigs, bet tik gards, ka pašu mājām tiekot ēst tāpat, karotēm vien.

    Papriku sagriež vidēji lielās šķēlītēs vai mazos gabaliņos, kā nu katram labāk tīk.

    Liek lielā katlā, pievieno visas sastāvdaļas, izņemot etiķi, un vāra 20 minūtes, ik pa brīdim apmaisot. Īsi pirms beigām pievieno etiķi un vēl dažas minūtes pakarsē.

    Gatavo masu pilda sterilizētās burkās un ļauj istabas temperatūrā atdzist.

    Glabā tumšā un vēsā vietā.

    Pasniedz kā piedevu pie gaļas, pievieno rīsiem, gaļas ēdieniem vai gardi uzsmērē uz maizītes.

    Iesūtīja: Aija

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form