Paprikas un tomātu salāti ziemai bez pasterizēšanas
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
5 kg
5 kg paprika
paprika
1 kg
1 kg tomāti
tomāti
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
1 glāze
1 glāze etiķis (9%)
etiķis (9%)
1 glāze
1 glāze eļļa
eļļa
3 ĒK
3 ĒK sāls
sāls
1 l
1 l tomātu mērce
tomātu mērce
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Salāti ziemai
  • Pasaules Virtuve
  • Ātri pagatavojami paprikas un tomātu salāti bez pasterizēšanas un liekām pūlēm. Pārbaudītu recepti ziemas krājumu papildināšanai iesaka mūsu lasītāja Diana Lapinska.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Paprikai izņem sēklotni, sagriež strēmelītēs. Tomātus sagriež gabaliņos.

    Katlā uzkarsē eļļu. Ber iekšā papriku un tomātus, apmaisa.

    Pievieno tomātu mērci, etiķi, sāli un cukuru. Visu apmaisa un sautē.

    Kad masa sāk burbuļot, turpina karsēt 10 minūtes, tad karstu liek iepriekš izplaucētās burkās, aizskrūvē ar izplaucētiem vāciņiem, apgriež burkas ar vāciņiem uz leju un atdzesē.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form