Parastā lauku pastēte
Foto: Shutterstock
4.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
 
aknas
aknas
 
trekna gaļa
trekna gaļa
 
burkāni
burkāni
 
buljons
buljons
 
sīpoli
sīpoli
 
ķiploki
ķiploki
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
Pēc vēlmes:
 
plaušas
plaušas
  • Ikdienas maltītei
  • Pastētes, sviests un smēriņi
  • Subproduktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Parastā lauku pastēte ikdienas pastētmaizītēm.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ņem vienādās daļās aknas, plaušas, treknu gaļu.

    Klāt liek burkānus, sīpolus, ķiploku, sāli, lauru lapas, melnos piparus, liek visu lielā katlā, pārlej ūdeni un vāra gatavu.

    Aknas, plaušas, gaļu un burkānus izmaļa gaļas mašīnā.

    Pēc garšas pievieno sāli, piparus.

    Masu sajauc ar palikušo buljonu, tādu kā pašķidru masu (sacietēs), lej bļodiņā un liek ledusskapī.

    Maļot var piemalt arī svaigu ķiploka daiviņu.

    Iesūtīja: Lapsa

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form