Foto: Shutterstock
Parastā lauku pastēte ikdienas pastētmaizītēm.
80Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

aknas trekna gaļa burkāni buljons sīpoli ķiploki sāls malti melnie pipari PĒC VĒLMES: plaušas

Sagatavošana

1

Ņem vienādās daļās aknas, plaušas, treknu gaļu.

2

Klāt liek burkānus, sīpolus, ķiploku, sāli, lauru lapas, melnos piparus, liek visu lielā katlā, pārlej ūdeni un vāra gatavu.

3

Aknas, plaušas, gaļu un burkānus izmaļa gaļas mašīnā.

4

Pēc garšas pievieno sāli, piparus.

5

Masu sajauc ar palikušo buljonu, tādu kā pašķidru masu (sacietēs), lej bļodiņā un liek ledusskapī.

6

Maļot var piemalt arī svaigu ķiploka daiviņu.

Iesūtīja: Lapsa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!