Foto: Shutterstock
Biezpiena sacepums, kā no bērnības laikiem.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gbiezpiens4 olas1 glāzemanna (+pārkaisīšanai)1 glāzecukurs1 glāzeskābs krējums1 TKcepamais pulveris pēc garšaspūdercukurs

Sagatavošana

1

Biezpienu sablendē vai iztrin caur sietu.

2

Biezpiena masā iemaisa sakultas olas, sāli, cukuru, mannu, cepamo pulveri un krējumu.

3

Mīklu liek ietaukotā vai ar cepamo papīru izsklātā veidnē, viegli pārkaisa ar mannu un cep līdz 190 grādiem iepriekš sakarsētā krāsnī aptuveni 40-50 minūtes, līdz sacepums ir gatavs.

4

Nedaudz atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru, griež šķēlēs un pasniedz.

Iesūtīja: Mel

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!