Parīzes gurķi bez etiķa ziemas krājumiem
Foto: Arta Mitenberga
3.4444 9
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
MARINĀDEI
500 ml
500 ml ūdens
ūdens
2 TK
2 TK sāls
sāls
3 ĒK
3 ĒK cukurs
cukurs
1/2 TK
1/2 TK citronskābe
citronskābe
KATRĀ BURKĀ LIEK
 
gurķi
gurķi
1
1 bieza citrona ripa
bieza citrona ripa
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2
2 upeņu lapas
upeņu lapas
1
1 mārrutka lapa
mārrutka lapa
1
1 dilles zieds
dilles zieds
3-4
3-4 smaržīgie pipari
smaržīgie pipari
  • Ikdienas maltītei
  • Marinēšana
  • Pasaules Virtuve
  • "Pēc šīs receptes gurķīši sanāk saldskābi, kraukšķīgi un pagrabā glabājas lieliski. Ideāla recepte tiem, kam nepatīk etiķa sīvums," tā praksē pārbaudītu gurķu ieburkošanas recepti iesaka mūsu lasītāja Arta Mitenberga.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izkarsētās burkās liek visas sastāvdaļas.

    Pārlej ar verdošu marinādi.

    Pasterizē cepeškrāsnī (kā tas darāms, stāstījām šajā rakstā).

    Atdzesē, apgriežot ar vākiem uz leju.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form