"Pēc šīs receptes gurķīši sanāk saldskābi, kraukšķīgi un pagrabā glabājas lieliski. Ideāla recepte tiem, kam nepatīk etiķa sīvums," tā praksē pārbaudītu gurķu ieburkošanas recepti iesaka mūsu lasītāja Arta Mitenberga.
60Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 mlūdens2 TKsāls3 ĒKcukurs TKcitronskābe gurķi1 bieza citrona ripa2 ķiploka daiviņas2 upeņu lapas1 mārrutka lapa1 dilles zieds smaržīgie pipari

Sagatavošana

1

Izkarsētās burkās liek visas sastāvdaļas.

2

Pārlej ar verdošu marinādi.

3

Pasterizē cepeškrāsnī (kā tas darāms, stāstījām šajā rakstā).

4

Atdzesē, apgriežot ar vākiem uz leju.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!