Parīzes šķērsielas – franču karstmaizes ar sieru
Foto: Shutterstock
3.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
8 šķēles
8 šķēles baltmaize
baltmaize
2 gab.
2 gab. olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
0,33 ĒK
0,33 ĒK piens
piens
150-200 g
150-200 g rīvēts siers
rīvēts siers
1 ĒK
1 ĒK sviests
sviests
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Franču nacionālā virtuve
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Picas un karstmaizes
  • Brokastīs uzklāj sev skaistu galdu, ielej aromātisku kafiju un izbaudi, plānojot savu nākamā atvaļinājuma ceļojumu plānu. Varbūt uz Parīzi?

    Traukā sakuļ 2 olu dzeltenumus, pievieno pienu un sajauc.

    Sieru sarīvē vai sagriež plānās šķēlītēs.

    Maizes šķēles iemērc piena maisījumā un izliek uz pannas, kura pārziesta ar sviestu, pa virsu maizēm uzkaisa sarīvētu vai šķēlītēs sagrieztu sieru.

    Pannai uzliek vāku, liek uz uguns un cep, līdz siers izkūst.

    Iesūtīja: no Cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form