Foto: Shutterstock
Parmezāna vafeles ar čili un valriekstiem.
70Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
100 gmilti šķipsnačili pipari75 gsviests90 grīvēts parmezāna siers1 gab.ola0.5 TKsāls0.5 TKcepamais pulveris

Sagatavošana

1

Izsijātiem miltiem pievieno piparus un sāli, cepamo pulveri, ierīvē labi atdzesētu sviestu un sieru, samīca, kamēr mīkla vijīga. Ietin folijā un ledusskapī 30 minūtes.

2

Mīklu izrullē ~ 1 cm biezumā un ar tasīti izspiež apļus.

3

Cep zeltainas sakarsētā vafeļu pannā.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!