Maigā un krēmīgā pasta ar baziliku un mocarellu
Foto: Privātais arhīvs
4.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g penne pasta
penne pasta
120 g
120 g ķirštomāti
ķirštomāti
sauja
sauja bazilika lapiņas
bazilika lapiņas
60 g
60 g Indijas rieksti
Indijas rieksti
100 ml
100 ml kokosriekstu piens vai saldais krējums
kokosriekstu piens vai saldais krējums
150 g
150 g rīvēts mocarella siers
rīvēts mocarella siers
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
šķipsna
šķipsna brūnais cukurs
brūnais cukurs
šķipsna
šķipsna čili pārslas
čili pārslas
 
olīveļļa cepšanai
olīveļļa cepšanai
  • Ikdienas maltītei
  • Makaronu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ja gribi ātri pagatavot vakariņas, izvēlies pastu. Šī krēmīgā recepte būs garšīga, jo akcentu dos maigais mocarella siers un bazilika lapiņas. Garšas niansēm pievienoti arī ķirštomātiņi un Indijas rieksti. Recepti iesaka ēdienu bloga "ir.bene" autore Karlīna Latsone.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Verdošā ūdenī, kam pievienots nedaudz sāls un olīveļļa, liec pastu un vāri, līdz tā gatava. Nokās.

    Ķirštomātus pārgriez uz pusēm.

    Baziliku sablendē ar sāli, pipariem, čili un kokosriekstu pienu.

    Uzkarsē pannu ar olīveļļu un liec cepties tomātus, pievieno šķipsnu brūnā cukura un cep 6–8 minūtes.

    Tad pievieno Indijas riekstus, sāli, piparus, čili pārslas, izvārīto pastu, bazilika pesto, kārtīgi samaisi, pārber ar sieru un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form