
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g penne pasta
penne pasta120 g
120 g ķirštomāti
ķirštomāti sauja
sauja bazilika lapiņas
bazilika lapiņas60 g
60 g Indijas rieksti
Indijas rieksti 100 ml
100 ml kokosriekstu piens vai saldais krējums
kokosriekstu piens vai saldais krējums150 g
150 g rīvēts mocarella siers
rīvēts mocarella siers šķipsna
šķipsna sāls
sāls pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari šķipsna
šķipsna brūnais cukurs
brūnais cukurs šķipsna
šķipsna čili pārslas
čili pārslas olīveļļa cepšanai
olīveļļa cepšanaiJa gribi ātri pagatavot vakariņas, izvēlies pastu. Šī krēmīgā recepte būs garšīga, jo akcentu dos maigais mocarella siers un bazilika lapiņas. Garšas niansēm pievienoti arī ķirštomātiņi un Indijas rieksti. Recepti iesaka ēdienu bloga "ir.bene" autore Karlīna Latsone.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Verdošā ūdenī, kam pievienots nedaudz sāls un olīveļļa, liec pastu un vāri, līdz tā gatava. Nokās.
Ķirštomātus pārgriez uz pusēm.
Baziliku sablendē ar sāli, pipariem, čili un kokosriekstu pienu.
Uzkarsē pannu ar olīveļļu un liec cepties tomātus, pievieno šķipsnu brūnā cukura un cep 6–8 minūtes.
Tad pievieno Indijas riekstus, sāli, piparus, čili pārslas, izvārīto pastu, bazilika pesto, kārtīgi samaisi, pārber ar sieru un pasniedz.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.