Foto: Publicitātes foto
Viens, divi un gatavs ēdiens itāļu gaumē ar mocarellas sieru un sezonas dārzeņiem. Vienkārši un garšīgi – katra pastas mīļotāja cienīga recepte.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 baklažāns80 gķirštomāti90 gspageti100 gmocarellas siera bumbiņas4 ĒKSpilva Premium tomātu mērce ar baziliku olīveļļa, svaigs baziliks, sāls, pipari

Sagatavošana

1

Baklažānu sagriež gabaliņos un apcep uz pannas kopā ar olīveļļu. To pašu dara ar uz pusēm pārgrieztiem ķiršu tomātiem.

2

Spageti novāra sālsūdenī, nokāš, atstājot 2 ēdk. ūdens. Spageti sajauc ar "Spilva" "Premium" mērci un atstāto ūdeni, pievieno apceptos dārzeņus, un visu uzkarsē pannā.

3

Ņem nost no uguns, iemaisa mocarellas bumbiņas, svaigu baziliku, kā arī sāli un piparus pēc garšas.

"Spilva" "Premium" mērce ar baziliku

"Premium" tomātu mērcei ir īpaši augstvērtīgs sastāvs – tā gatavota no izcilas kvalitātes tomātu pastas, kas iegūta no liela daudzuma tomātu (viena kilograma mērces pagatavošanai izmantoti 2,6 kilogrami tomātu!).

"Premium" mērces garšas nianses īpaši izcelsies, gatavojot itāļu ēdienus. Mērces tomātīgo garšu papildina bazilika nots, kas arī pagatavotajam ēdienam piešķir jaunu garšas niansi.

Izcils sastāvs veido izcilu mērces garšu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!