Pasta ar lasi krējuma mērcē
Foto: Iveta Rutkovska
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. laša fileja
laša fileja
1 glāze
1 glāze skābais krējums 20%
skābais krējums 20%
250 g
250 g pasta
pasta
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
naža gals
naža gals pipari
pipari
pēc garšas
pēc garšas svaigi pētersīļi
svaigi pētersīļi
  • Makaronu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Ja mājās nekā nav, izņemam no ledusskapja lasi… Kā mēdz teikt, skaisti dzīvot neaizliegsi! Īpaši, ja cilvēks zina, ko darīt ar veselu lasi. Ja to pareizi un saimnieciski sagatavo, sanāk vairākas ēdienreizes. Un no visa, kas tādā gatavošanā paliek pāri, sanāk ātri pagatavojamas, svētdienīgi smalkas un ļoti gardas pusdienas! Recepti iesaka Iveta Rutkovska.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Skābo krējumu lēni karsē, pievieno nelielos gabaliņos sagrieztu lasi (var ņemt fileju, bet tikpat lieliski sanāk ar dažādiem laša atgriezumiem, ja gabalos tiek dalīts vesels lasis), sāli, piparus.

    Maisa, karsē, kamēr lasis atdod garšu krējumam, pieber sauju svaigu pētersīļu zaļumus.

    Izvāra pastu. Sajauc pastu ar laša mērci. Pasniedz uzreiz.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form