Makaroni ar cukurzirņiem un pesto
Foto: Vida Press
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kurš teicis, ka pasta jeb makaroni ir smags ēdiens? Izmēģini šo recepti un tu to iemīlēsi! Protams, vislabāk garšo, ja izmantosi svaigas pākšu pupiņas un cukurzirņus, taču gada aukstajā sezonā lieti noder saldētie pākšaugi - gan no pašu dārza, gan veikalos pieejamie!

Katliņā uzvāra vieglu sālsūdeni un liek vārīties pastu - vāra sešas minūtes. Kad šis laiks pagājis, ūdenim pievieno pākšu pupiņas un cukurzirņu pākstis, vāra vēl 3-4 minūtes, līdz pasta un dārzeņi ir sasnieguši "al dente" stāvokli.

Nokāš ūdeni, ber pastu un pākšaugus atpakaļ katliņā, pievieno pesto, citrona miziņu un sulu, svaigi maltus melnos piparus. Visu maigi samaisa.

Sadala četrās porcijās un pasniedz, pārkaisot ar svaigām piparmētru un bazilika lapiņām, kā arī rīvētu Parmezāna sieru.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form