
Par šo gardo pastas ēdienu receptes autore Ināra Lācarus saka: "Atkal mans sacerējums no tā, kas ledusskapi dzīvo!" Jā, tieši tik vienkārši – atver ledusskapi, paņem visas gardās sastāvdaļas, no tām izveido mērci un pievieno makaronus! Viens, divi un vakariņas galdā!
Vistas fileju sagriež gabaliņos un apcep eļļā. Pievieno vistas gaļas garšvielu, sāli, piparus, kaltētus sīpolus un paprikas pulveri.
Pannas saturam pievieno iepriekš sagrieztus šampinjonus un, ja vēlas, kubiņos sagrieztu sarkano papriku. Ja paprika negaršo, var pievienot puravu.
Lej klāt 200 ml saldā krējuma un pasutina.
Beigās pievieno 100 gramus rīvētā siera.
Vāra makaronus (var izmantot jebkādu pieliekamā plauktos atrodamo pastu, tomēr receptes autore iesaka izmantot ligzdiņas), sekojot norādēm uz iepakojuma.
Kad makaroni izvārījušies, tos iemaisa mērcē.
Lai gardas pusdienas vai vakariņas!