Foto: Shutterstock
Pasta tomātu un siera mērcē - gardām un ātri pagatavojamām pusdienām.
25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 kamoliņi tagliatelle jeb citas pastas250 gtomātu mērce125 gsaldais vai skābs krējums gparmezāna siers eļļa

Sagatavošana

1

Katlā uzvāri lielu daudzumu ūdens. Kad ūdens vārās, pielej nedaudz eļļas un pieber šķipsnu sāls. Liec iekšā pastas kamoliņus un vāri aptuveni 5 minūtes. Nogriez uguni un atstāj pastu ūdenī, lai tā vēl nedaudz uzbriest, kamēr tiek gatavota mērce.

2

Pannā ielej nedaudz eļļas un viegli uzkarsē, pievieno tomātu mērci un saldo krējumu, karsē 2 minūtes. Beigās piemaisi rīvētu sieru, vēl nedaudz pakarsē.

3

Uzbriedušo pastu nolej sietā un notecina. Notecināto pastu pārliec uz pannas un viegli iemaisi ar divu dakšiņu palīdzību mērcē.

Iesūtīja: enka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!