25Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
4 kamoliņi tagliatelle jeb citas pastas250 gtomātu mērce125 gsaldais vai skābs krējums gparmezāna siers eļļa
Sagatavošana
1
Katlā uzvāri lielu daudzumu ūdens. Kad ūdens vārās, pielej nedaudz eļļas un pieber šķipsnu sāls. Liec iekšā pastas kamoliņus un vāri aptuveni 5 minūtes. Nogriez uguni un atstāj pastu ūdenī, lai tā vēl nedaudz uzbriest, kamēr tiek gatavota mērce.
2
Pannā ielej nedaudz eļļas un viegli uzkarsē, pievieno tomātu mērci un saldo krējumu, karsē 2 minūtes. Beigās piemaisi rīvētu sieru, vēl nedaudz pakarsē.
3
Uzbriedušo pastu nolej sietā un notecina. Notecināto pastu pārliec uz pannas un viegli iemaisi ar divu dakšiņu palīdzību mērcē.
Iesūtīja: enka
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit