Foto: Shutterstock
Spēcinošie pavasara salāti ar redīsiem, brokoļiem un svaigajiem redīsu dīgstiem. Salātu pamatā kvinojas vietā vari izvēlēties arī kuskusu vai bulguru, bet sātam papildini tos ar fetas siera gabaliņiem.
30Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
180 gkvinoja0.5 brokoļa galviņa200 gredīsi1 saujaredīsu dīgsti100 gfetas siers1 ĒKķirbju sēklas MĒRCEI:2 ĒKolīveļļa1 ĒKcitrona sula pēc garšassāls pēc garšaspipari

Sagatavošana

1

Kvinoju novāra ūdenī, kā norādīts uz iepakojuma. Pēc tam nokāš un atdzesē.

2

Brokoļa galviņu sagriež sīkākos gabaliņos. Tos noblanšē 3 minūtes verdošā sālsūdenī. Pēc tam noskalo zem auksta ūdens un nosusina.

3

Lielā bļodā saber kvinoju, pievieno brokoļa gabaliņus un plānās šķēlītēs sagrieztus redīsus. Pārber ar redīsu dīgstiem, ķirbju sēkliņām un sadrupinātu fetas sieru.

4

Atsevišķā bļodiņā sajauc mērces sastāvdaļas un pārlej salātiem. Tos viegli apmaisa un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!