Pavasara salāti ar kvinoju, fetas sieru, redīsiem un to dīgstiem
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
150-200 g
Mērcei:
pēc garšas
pēc garšas

Spēcinošie pavasara salāti ar redīsiem, brokoļiem un svaigajiem redīsu dīgstiem. Salātu pamatā kvinojas vietā vari izvēlēties arī kuskusu vai bulguru, bet sātam papildini tos ar fetas siera gabaliņiem.

Kvinoju novāra ūdenī, kā norādīts uz iepakojuma. Pēc tam nokāš un atdzesē.

Brokoļa galviņu sagriež sīkākos gabaliņos. Tos noblanšē 3 minūtes verdošā sālsūdenī. Pēc tam noskalo zem auksta ūdens un nosusina.

Lielā bļodā saber kvinoju, pievieno brokoļa gabaliņus un plānās šķēlītēs sagrieztus redīsus. Pārber ar redīsu dīgstiem, ķirbju sēkliņām un sadrupinātu fetas sieru.

Atsevišķā bļodiņā sajauc mērces sastāvdaļas un pārlej salātiem. Tos viegli apmaisa un pasniedz.

Lai labi garšo!

Comment Form