Brokoļi, spināti, nedaudz sīpolu un selerijas sakne - to visu papildinot ar svaigiem redīsu dīgstiem, var sanākt ļoti pavasarīga zupa. Recepti iesaka Agnese Kvedere.
25Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Sīpoli Spināti Brokoļi Selerijas sakne Redīsu dīgsti Saldais krējums Garšvielas Cietais siers "Džiugas" Ūdens

Sagatavošana

1

Katliņā apcep sīpolus un pārlej ar karstu ūdeni.

2

Pievieno brokoļus, spinātus, sagrieztu selerijas sakni un vāra tik ilgi, līdz dārzeņi izšķīst.

3

Zupai pievieno garšvielas - sāli, piparus, baziliku, un sablendē, beigās pievienojot saldo krējumu.

4

Pasniedzot dekorē ar rīvētu cieto sieru un redīsu dīgstiem, veidojot stilizētu ligzdu.

Šī ir konkursa recepte. Gardēžu portāls "Tasty.lv" sadarbībā ar leģendāro sieru "Džiugas" un restorānu "Aqua Luna" aicina pieteikties bezmaksas ēdienu gatavošanas meistarklasei pie šefpavāra Ginta Aizupieša!

Meistarklases nodarbība notiks otrdien, 8. aprīlī plkst 9.00 restorānā "Aqua Luna" Andrejostas ielā 4, Rīgā. Pieteikšanās meistarklasei - līdz trešdienai, 2.aprīlim. Sūti pieteikumu uz e-pastu receptes@delfi.lv, norādot "Siera meistarklasei". Pieteikumā norādi savu vārdu, uzvārdu, kontaktinformāciju, kā arī sava ēdiena vai uzkodu recepti (ar foto), kurā tiek vai var tikt izmantots cietais siers "Džiugas".

Uz bezmaksas meistarklasi pie šefpavāra Ginta Aizupieša tiks uzaicināti 3 labāko (gardāko, interesantāko un citādi netradicionālāko) recepšu autori. Meistarklases laikā tiks gatavoti gardi ēdieni ar labāko sezonālo produktu izlasi un protams - siers, siers, siers!

Projekts sadarbībā ar:



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!