Pavasarīgā brokoļu un spinātu zupa ar redīsu dīgstiem un sieru
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
Sīpoli
Sīpoli
 
Spināti
Spināti
 
Brokoļi
Brokoļi
 
Selerijas sakne
Selerijas sakne
 
Redīsu dīgsti
Redīsu dīgsti
 
Saldais krējums
Saldais krējums
 
Garšvielas
Garšvielas
 
Cietais siers "Džiugas"
Cietais siers "Džiugas"
 
Ūdens
Ūdens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Dārzeņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Brokoļi, spināti, nedaudz sīpolu un selerijas sakne - to visu papildinot ar svaigiem redīsu dīgstiem, var sanākt ļoti pavasarīga zupa. Recepti iesaka Agnese Kvedere.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pagatavošanas gaita:

    Katliņā apcep sīpolus un pārlej ar karstu ūdeni.

    Pievieno brokoļus, spinātus, sagrieztu selerijas sakni un vāra tik ilgi, līdz dārzeņi izšķīst.

    Zupai pievieno garšvielas - sāli, piparus, baziliku, un sablendē, beigās pievienojot saldo krējumu.

    Pasniedzot dekorē ar rīvētu cieto sieru un redīsu dīgstiem, veidojot stilizētu ligzdu.

    Šī ir konkursa recepte.  Gardēžu portāls "Tasty.lv" sadarbībā ar leģendāro sieru "Džiugas" un restorānu "Aqua Luna" aicina pieteikties bezmaksas ēdienu gatavošanas meistarklasei pie šefpavāra Ginta Aizupieša!

    Meistarklases nodarbība notiks otrdien, 8. aprīlī plkst 9.00 restorānā "Aqua Luna" Andrejostas ielā 4, Rīgā. Pieteikšanās meistarklasei - līdz trešdienai, 2.aprīlim. Sūti pieteikumu uz e-pastu receptes@delfi.lv, norādot "Siera meistarklasei". Pieteikumā norādi savu vārdu, uzvārdu, kontaktinformāciju, kā arī sava ēdiena vai uzkodu recepti (ar foto), kurā tiek vai var tikt izmantots cietais siers "Džiugas".

    Uz bezmaksas meistarklasi pie šefpavāra Ginta Aizupieša tiks uzaicināti 3 labāko (gardāko, interesantāko un citādi netradicionālāko) recepšu autori. Meistarklases laikā tiks gatavoti gardi ēdieni ar labāko sezonālo produktu izlasi un protams - siers, siers, siers!

    Lasīt vairāk par pieteikšanos meistarklasei.

    Projekts sadarbībā ar: 



    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form