Pavasarīgais kefīra smūtijs ar lakšiem, tomātiem un redīsiem
Foto: Jolanta Roze
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Kad no tirgus pārnesti pirmie lakši, kraukšķīgi redīsi un sulīgi tomāti, par brokastīm var daudz nebēdāt – samet visus pavasara labumus bļodā, pārlej ar kefīru un minūtes laikā veselīgs, gards smūtijs ir gatavs!

Tomātu sagriež četrās daļās. Lakšiem nogriež kātiņus (tos var izmantot buljona gatavošanai vai, sīki sakapājot, pievienot brokastu biezpienam). Redīsus pārgriež uz pusēm.

Visu liek bļodā, pievieno atvēsinātu kefīru, šķipsnu jūras sāls un sablendē viendabīgā masā.

Lej glāzē un bauda pavasarīgas brokastis. Ja vēlas, lai pēc maltītes ilgāk saglabātos sāta sajūta, var piekost klāt šķēlīti rupjmaizes vai graudu maizes.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form