Pavasarīgās tortiljas ar vistas fileju un redīsiem
Foto: Shutterstock
1.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Tortiljas ar ļoti veselīgu un pavasarīgi svaigu pildījumu – vārītu vistas fileju, spinātiem, zaļumiem un kraukšķīgām redīsu ripiņām. Spirgtumiņam papildini tās ar vieglu mērci un laima sulu. Garšo vēl labāk nekā izskatās!

Redīsus sagriež šķēlītēs. Pētersīļiem atdala lapiņas (kātus vari ievietot ledusskapī vai saldētavā un izmantot buljona pagatavošanai). Papriku sagriež stienīšos vai kubiņos.

Novāra vistas fileju, sekojot šī padomraksta norādījumiem. Vistu sagriež strēmelītēs vai kubiņos.

Tortiljas uzsilda mikroviļņu krāsnī vai cepeškrāsnī. Tad katrai tortiljai uzklāj mērci, ko pagatavo, sekojot šīs receptes norādījumiem.

Padoms: vari mērci aizstāt ar pāris karotēm bezpiedevu jogurta, kam pievienots nedaudz pesto.

Uz katras tortiljas liek pētersīļu, paprikas, vistas, spinātu un redīsu ripiņu joslas. Visu pārslaka ar laima sulu.

Tortilju maliņas noloka, lai nekas nekristu ārā. Pasniedz ietītu salvetēs.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form