Pavasarīgās tortiljas ar vistas fileju un redīsiem
Foto: Shutterstock
1.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2
2 tortiljas
tortiljas
1
1 neliela vistas fileja
neliela vistas fileja
sauja
sauja spināti
spināti
2
2 pētersīļa zariņi
pētersīļa zariņi
1/2
1/2 paprika
paprika
3 gab.
3 gab. redīsi
redīsi
1 ĒK
1 ĒK laima sula
laima sula
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Gaļas ēdieni
  • Meksikāņu nacionālā virtuve
  • Tortiljas ar ļoti veselīgu un pavasarīgi svaigu pildījumu – vārītu vistas fileju, spinātiem, zaļumiem un kraukšķīgām redīsu ripiņām. Spirgtumiņam papildini tās ar vieglu mērci un laima sulu. Garšo vēl labāk nekā izskatās!

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Redīsus sagriež šķēlītēs. Pētersīļiem atdala lapiņas (kātus vari ievietot ledusskapī vai saldētavā un izmantot buljona pagatavošanai). Papriku sagriež stienīšos vai kubiņos.

    Novāra vistas fileju, sekojot šī padomraksta norādījumiem. Vistu sagriež strēmelītēs vai kubiņos.

    Tortiljas uzsilda mikroviļņu krāsnī vai cepeškrāsnī. Tad katrai tortiljai uzklāj mērci, ko pagatavo, sekojot šīs receptes norādījumiem.

    Padoms: vari mērci aizstāt ar pāris karotēm bezpiedevu jogurta, kam pievienots nedaudz pesto.

    Uz katras tortiljas liek pētersīļu, paprikas, vistas, spinātu un redīsu ripiņu joslas. Visu pārslaka ar laima sulu.

    Tortilju maliņas noloka, lai nekas nekristu ārā. Pasniedz ietītu salvetēs.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form