Pelēko zirņu 'brālēni' – kraukšķīgie turku zirņi Ziemassvētkiem
Foto: Publicitātes foto
0 0
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g turku zirņi "Just Nature", novārīti
turku zirņi "Just Nature", novārīti
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas karija vai paprikas pulveris
karija vai paprikas pulveris
 
olīveļļa
olīveļļa
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Ziemassvētku receptes
  • Dažādas uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Kraukšķīgie turku zirņi ir lieliska alternatīva tradicionālajiem pelēkajiem zirņiem, ko ceļam galdā Ziemassvētkos. Viegli apgrauzdēti un garšvielās apviļāti - ideāla uzkoda, kas garšos gan lieliem, gan maziem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Turku zirņus pēc vārīšanas nosmeļ un izkārto uz pannas, lai apžūst.

    Liek iepriekš uzkarsētā krāsnī 200 grādos uz 10 minūtēm.

    Izņem no krāsns, apslaka ar eļļu, apber ar garšvielām un rūpīgi apmaisa.

    Liek atpakaļ grauzdēties uz 10 minūtēm. Ja nepieciešams, pievieno vēl garšvielas un nedaudz apmaisa, lai zirņi vienmērīgi apgrauzdējas.

    Atkarībā no tā, cik mīksti zirņi novārīti, var atšķirties grauzdēšanas laiks – ja šķiet, ka ir gana cieti, ilgāk krāsnī neatstāj. Pēc izņemšanas no krāsns ļauj tiem atdzist un tad bauda kāru muti!

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form