Foto: Shutterstock
Pelmeņi no bezglutēna mīklas.
90Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 glāzeGlutano milti1 gab.ola1 ĒKūdens ĒKeļļa

Sagatavošana

1

No sastāvdaļām iejauc mīklu.

2

Pildījums: gaļu un sīpolus izmaļ gaļasmašīnā, pievieno sāli, piparus pēc garšas (gaļas vietā var lietot zivi).

3

Mīklu izrullē un izspiež aplīšus, kurus pilda ar pildījumu. Vāra sālītā ūdenī 5-7 minūtes.

*sanāk ~50 gab.

esūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!