60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 glāzemilti1 glāzeūdens1 ola maltā gaļa garšvielas zaļumi krējums
Sagatavošana
1
Uzber uz galda miltus, izveido tajos bedrīti un iesit olu. Tad pa virsu lej ūdeni un visu kārtīgi samīca – vismaz 10-15 minūtes.
2
Malto gaļu sataisa ar garšvielām.
3
Gatavo pelmeņus. Izrullē plānu mīklu, ar glāzi izspiež mīklā ripiņas, uz ripiņām saliek ar tējkaroti gaļu un lipina ciet.
4
Vāra verdošā sālsūdenī, kamēr pelmeņi uzpeld, tad vēl nedaudz pavāra un pasniedz ar vai bez buljona, ar krējumu un pārkaisa ar zaļumiem.
Iesūtīja: tizee
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit