Pagatavošanas gaita soli pa solim:
15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
340 gDobeles dzirnavnieka penne pasta1 mazs sarkanais sīpols, sagriezts ļoti plānās šķēlītēs60 gkrēmsiers2 TKkaperi200 gžāvēts lasis, saplucināts daži diļļu zariņi pēc garšaspipari
Sagatavošana
1
Karstai pastai uzreiz pievieno plānās šķēlītēs sagrieztu sīpolu, krēmsieru, dilles un kaperus. Izmaisi.
2
Ja nepieciešams, krēmīgumam vari pievienot malā nolikto ūdeni, kurā vārījās pasta. Beigās iemaisi laša gabaliņus.
Ēdienu pārber ar dillēm un svaigi maltiem melnajiem pipariem. Pasniedz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit