Penne pasta ar žāvētu lasi un krēmsiera mērci
Foto: Publicitātes foto
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
340 g
340 g Dobeles dzirnavnieka penne pasta
Dobeles dzirnavnieka penne pasta
1
1 mazs sarkanais sīpols, sagriezts ļoti plānās šķēlītēs
mazs sarkanais sīpols, sagriezts ļoti plānās šķēlītēs
60 g
60 g krēmsiers
krēmsiers
2 TK
2 TK kaperi
kaperi
200 g
200 g žāvēts lasis, saplucināts
žāvēts lasis, saplucināts
 
daži diļļu zariņi
daži diļļu zariņi
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Makaronu ēdieni
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Piecpadsmit minūšu darbošanās pie plīts un rezultāts – garda un sātīga maltīte. Uzmanies ar sāls pievienošanu, jo kaperi un žāvētais lasis satur pietiekami daudz sāls. Recepti piedāvā bloga "Lindas Virtuve" autore Linda Tellgrena.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pagatavošanas gaita soli pa solim:



    Katlā uzvāri ūdeni, pievieno sāli un ieber penni. Vāri aptuveni 6-7 minūtes līdz al dente gatavībai. Ūdeni nolej, bet 50ml ūdens saglabā.

    Karstai pastai uzreiz pievieno plānās šķēlītēs sagrieztu sīpolu, krēmsieru, dilles un kaperus. Izmaisi.

    Ja nepieciešams, krēmīgumam vari pievienot malā nolikto ūdeni, kurā vārījās pasta. Beigās iemaisi laša gabaliņus.

    Ēdienu pārber ar dillēm un svaigi maltiem melnajiem pipariem. Pasniedz.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form