8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Perētāju kūka - svētku un ikdienas našķis pie tējas vai kafijas.

Nomizo (var arī nemizot) ābolus, sagriež gabaliņos.

Ņem kēksa veidni vai citu (var bez cauruma vidū), ietauko, izkaisa ar rīvmaizi un saber ābolus.

Ābolus pārlej ar sekojošu mīklu: 4 olas + glāze cukura + glāze miltu.

Var pielikt arī izkausētu sviestu, būs treknāk. Pārlejot var izskatīties, ka mīklas nepietiek, bet tas ir maldinoši, jo āboli sakrītas, mīkla izplešas.

Iesūtīja: Plūmīte

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form