Pērļu grūbas ar apceptām sēnēm un cieto sieru
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sātīga maltīte, kurā galvenajās lomās ir pērļu grūbas, sēnes un cietais siers. Ļoti vienkārši un ļoti garšīgi!

Noskalo pērļu grūbas, tad nokāš.

Olīveļļā apcep sīpolus, ķiplokus un timiānu. Tad pievieno pērļu grūbas un apcep.

Ik pa laikam apmaisot, sautē, pievienojot pa daļām buljonu, kamēr grūbas ir gatavas.

Paralēli olīveļļā apcep sēnes un pievieno klāt pērļu grūbām, kad tās jau ir gatavas.

Pievieno sakapātus pētersīļus, sāli, piparus, sviestu, pusi sarīvēta siera un labi samaisa. Pasniedz, pārkaisot ar atlikušo sieru.

Lai labi garšo!

Comment Form