Pērļu grūbas ar apceptām sēnēm un cieto sieru
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
200 g
200 g pērļu grūbas "Just Nature"
pērļu grūbas "Just Nature"
600 ml
600 ml buljons
buljons
100 g
100 g sēnes
sēnes
1
1 šalotes sīpols
šalotes sīpols
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
70 g
70 g cietais siers
cietais siers
20 g
20 g sviests
sviests
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
 
timiāns un pētersīļi
timiāns un pētersīļi
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
  • Ikdienas maltītei
  • Latviešu nacionālā virtuve
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Putras un biezputras
  • Sātīga maltīte, kurā galvenajās lomās ir pērļu grūbas, sēnes un cietais siers. Ļoti vienkārši un ļoti garšīgi!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Noskalo pērļu grūbas, tad nokāš.

    Olīveļļā apcep sīpolus, ķiplokus un timiānu. Tad pievieno pērļu grūbas un apcep.

    Ik pa laikam apmaisot, sautē, pievienojot pa daļām buljonu, kamēr grūbas ir gatavas.

    Paralēli olīveļļā apcep sēnes un pievieno klāt pērļu grūbām, kad tās jau ir gatavas.

    Pievieno sakapātus pētersīļus, sāli, piparus, sviestu, pusi sarīvēta siera un labi samaisa. Pasniedz, pārkaisot ar atlikušo sieru.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form