Persiku biezpienmaizītes no kārtainās mīklas
Foto: Privātais arhīvs
4.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 gab. paciņa kārtainās mīklas
paciņa kārtainās mīklas
360 g
360 g mitrs biezpiens
mitrs biezpiens
2 ĒK
2 ĒK krēmsiers
krēmsiers
pēc garšas
pēc garšas saldinātājs
saldinātājs
10 gab.
10 gab. konservētu persiku pusītes
konservētu persiku pusītes
1 gab.
1 gab. ola
ola
 
mandeļu skaidiņas
mandeļu skaidiņas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Pīrāgi un smalkmaizītes
  • Pasaules Virtuve
  • Izcila ideja, kā pielietot biezpienu, – sulīgas un kārdinošas smalkmaizītes būs gatavas nieka pusstundā. Konservētie persiki bagātina saldo maizīšu garšu, piešķirot svaiguma akcentu. Savukārt biezpienam pievienotais krēmsiers pildījumam rada patīkamu tekstūru. Pasniedzot var skaisti dekorēt ar mandeļu skaidiņām. Recepti iesaka "Instagram" konta "Ēdam skaisti" autore Māra Ziemele.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Atlaidini kārtainās mīklas plāksnes.

    Plāksni pārgriez uz pusēm, mazliet izrullē un iegriez divus pretējos stūrus taisnā leņķī.

    Sagatavo pildījumu, samaisot biezpienu ar krēmsieru un saldinātāju.

    Uz mīklas kvadrātiņa liec karoti biezpiena masas.

    Uz biezpiena liec persika pusīti un saloki pretējās mīklas malas pāri vienu otrai.

    Šādi sagatavo visas mīklas plāksnes.

    Sagatavotās smalkmaizītes pārsmērē ar sakultu olu.

    Liec cepties 175 grādos sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes.

    Pasniedzot dekorē ar mandeļu skaidiņām.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form