Persiku sangrija
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Vasarīgs, aromātisks dzēriens, kas veldzēs karstā vasaras pēcpusdienā un darīs to tīksmīgāku.

Lielā krūkā sajauc vīnu ar rumu, pievieno cukuru un samaisa.

Sagriež augļus gabaliņos un pievieno vīnam.

Krūku liek ledusskapī un atdzesē vismaz 1 stundu.

Pasniedzot sajauc ar aukstu gāzēto ūdeni.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form