Persiku un melleņu krambls ar kokosriekstu skaidiņām
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. persiki
persiki
150 g
150 g mellenes
mellenes
90 g
90 g pūdercukurs
pūdercukurs
1 TK
1 TK vaniļas ekstrakts
vaniļas ekstrakts
45 g
45 g kviešu milti
kviešu milti
45 g
45 g auksts sviests
auksts sviests
45 g
45 g kokosriekstu skaidiņas
kokosriekstu skaidiņas
45 g
45 g rieksti pēc izvēles
rieksti pēc izvēles
 
saldējums vai putukrējums pasniegšanai
saldējums vai putukrējums pasniegšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Saldie sacepumi
  • Pasaules Virtuve
  • Vasarai piestāv viegli pagatavojami un ne pārāk trekni deserti, un šis sulīgais persiku un melleņu krambls noteikti tāds ir.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Persikus sagriež daiviņās un tad mazākos gabaliņos. Sajauc ar mellenēm kādā bļodā, apkaisa ar 2 ēdamkarotēm pūdercukuru, vaniļas ekstraktu un viegli apmaisa.

    Atsevišķā bļodā sajauc miltus ar atlikušo cukuru. Pievieno aukstu, gabaliņos sagrieztu vai sarīvētu sviestu un ar pirkstiem veido drupačas. Centies to darīt veikli, lai sviests pārāk daudz neizkustu. Pievieno kokosriekstu skaidiņas un riekstus, viegli iemaisa drupačās.

    Cepamajā traukā, kas iesmērēts ar sviestu, vispirms izkārto augļus. Virsū tiem izbārsta mīklas drumstalas.

    Cep 170 grādos 35-40 minūtes, līdz drupačas izcepušās zeltaini brūnas un kraukšķīgas. Ļauj desertam kādu brīdi atdzist un tad pasniedz to siltu ar saldējumu vai putukrējumu.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form