Pesto vista ar mocarellu un tomātiem
Foto: DELFI
0 0
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
3 gab. vistas fileja
vistas fileja
6-12 ĒK
6-12 ĒK pesto
pesto
50 g
50 g mocarella
mocarella
2 gab.
2 gab. tomāti
tomāti
100 g
100 g rīvēts siers
rīvēts siers
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
 
vistas gaļas garšviela
vistas gaļas garšviela
  • Pasaules Virtuve
  • Pesto vistas cepšana, tas izklausās grezni, vai ne? Patiesībā šī ir viena no vienkāršākajām receptēm. Sagatavošanai nepieciešamas tikai piecas pamatsastāvdaļas: vistas fileja, pesto, mocarella, svaigi tomāti un rīvēts siers.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katru vistas fileju pārgriež uz pusēm. Tā kā mums bija trīs vistas filejas, tad kopā sanāca seši gabali, kas nozīmē – sešām porcijām. Vistas filejas jācenšas griezt vienādā biezumā!

    Pārgrieztās filejas liek uz cepešpannas un bagātīgi apkaisa ar sāli, pipariem un vistas gaļas garšvielu (vari izmantot arī paprikas garšvielu).

    Uz katras vistas filejas uzklāj 1-2 ēdamkarotes pesto. Ja ļoti garšo pesto, klāj divas ēdamkarotes, bet, ja neesi liels pesto cienītājs, tad vienu vai varbūt tikai pusi ēdamkarotes.

    Nākamais solis ir izcept vistas fileju. To ieteicams īsu laiku cept augstā temperatūrā – tas palīdz saglabāt sulīgumu. Vistas filejas gabaliņus cep 20-25 minūtes 250°C cepeškrāsnī.

    Pēc tam uzmanīgi izņem pannu no cepeškrāsns. Uz katras vistas filejas gabala uzliek divas mocarellas šķēlītes, 1-2 tomātu ripiņas, ko apkaisa ar sāli un pipariem, un visu bagātīgi pārber ar rīvēto "Džiugas" sieru.

    Ievieto pannu atpakaļ cepeškrāsnī uz apmēram piecām minūtēm, lai pabeigtu vistas gatavošanu un izkausētu sieru. Tas arī viss!

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Vasaras maltīte
    0
    Vista
    0
    Mocarella
    0
    Pesto
    0
    Pipari
    0
    Sāls
    0
    Siers
    0
    Tomāti
    0
    Vistas fileja
    0
    Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
    0
    viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form