Pica ar lasi
Foto: Shutterstock
4.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g kviešu milti
kviešu milti
0.5
0.5 paciņa raugs
paciņa raugs
2 ĒK
2 ĒK augu eļļa
augu eļļa
2
2 sīpoli
sīpoli
125 g
125 g mocarella
mocarella
4 ĒK
4 ĒK pesto
pesto
100 g
100 g skābs krējums
skābs krējums
0.5
0.5 saišķītis dilles
saišķītis dilles
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
1 TK
1 TK citronu sula
citronu sula
200 g
200 g laša fileja
laša fileja
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Picas un karstmaizes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Gardēžu pica ar lasi un mocarelllu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pagatavo picas mīklu un novieto siltumā.

    Sīpolus nomizo, sagriež ripiņās, mocarella sieru sagriež kubiņos.

    Mīklu sadala divās daļās,izveltnē, liek uz cepešplāts, kas izklāta ar cepamo papīru, pārziež ar pesto mērci un pārklāj ar sīpolu ripiņām.

    Cep cepeškrāsnī 250 grādu karstumā apmēram 15 minūtes.

    Biezpienu sajauc ar krējumu, pievieno sīki sakapātas dilles, sāli, piparus un citronu sulu. Gatavas picas pārklāj ar laša filejas gabaliņiem un pārlej ar biezpiena masu.

    Iesūtīja: Lilita

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form