Foto: Shutterstock
Gardēžu pica ar lasi un mocarelllu.
30Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gkviešu milti0.5 paciņa raugs2 ĒKaugu eļļa2 sīpoli125 gmocarella4 ĒKpesto100 gskābs krējums0.5 saišķītis dilles sāls malti melnie pipari1 TKcitronu sula200 glaša fileja

Sagatavošana

1

Pagatavo picas mīklu un novieto siltumā.

2

Sīpolus nomizo, sagriež ripiņās, mocarella sieru sagriež kubiņos.

3

Mīklu sadala divās daļās,izveltnē, liek uz cepešplāts, kas izklāta ar cepamo papīru, pārziež ar pesto mērci un pārklāj ar sīpolu ripiņām.

4

Cep cepeškrāsnī 250 grādu karstumā apmēram 15 minūtes.

5

Biezpienu sajauc ar krējumu, pievieno sīki sakapātas dilles, sāli, piparus un citronu sulu. Gatavas picas pārklāj ar laša filejas gabaliņiem un pārlej ar biezpiena masu.

Iesūtīja: Lilita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!