Saldā pica ar mājas sieru 'Ciba', žāvētiem augļiem un riekstiem.

Rozīnes un aprikozes iepriekš izmērcē.

Aprikozes sagriež salmiņos.

Riekstus noskalo, nedaudz apgrauzdē uz karstas pannas, pēc tam sasmalcina.

Rauga mīklu izveltnē un liel uz ietaukotas pannasm mīklas malas paceļ uz augšu veidojot kantīti.

Uz mīklas virsmas vienmērīgi izklāj mājas sieru "Ciba", uzber rozīnes, aprikozes un riekstus, pārkaisa ar cukuru un kanēli.

Cep sakarsētā cepeškrāsnī (200 – 220 grādos) apmēram 35 min.

Pasniedz nedaudz atdzesētu.

Iesūtīja:
Maksis Sokolovs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!