Foto: Shutterstock
Garda pica ar šampinjoniem, ananāsiem un šķiņķi.
45Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

300 gšampinjoni300 gmilti5 graugs0.5 glāzeūdens3 ĒKeļļa200 gkonservēti ananāsi100 gšķiņķis100 gfermenta siers sāls pipari picas garšviela

Sagatavošana

1

Raugu sajauc ar mazliet ūdens un miltiem. Pagaida 5-7 minūtes, līdz masa palielināsies.

2

Atlikušajiem miltiem pievieno atlikušo ūdeni, sāli, eļļu un ieraugu. Sastrādā mīklu.

3

No sagatavotās mīklas veido plācenīšus.

4

Sagrieztas svaigas sēnes, šķiņķi, ananāsus novieto uz plācenīšiem, pārkaisa sarīvētu sieru, garšvielas un cep cepeškrāsnī 200°C apmēram 20 minūtes.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!