Foto: Shutterstock
Picas mīkla ar olīveļļu - no parastās rauga mīklas tā atšķiras gan izskatā, gan pēc garšas.
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

300 gmilti200 gūdens2 ĒKolīveļļa0.5 TKsāls1 gab.paciņa sausais raugs

Sagatavošana

1

Raugu pārlej ar siltu ūdeni un izšķīdina. Pielej eļļu un sāli. Visu škidrumu lej miltos, samīca mīklu, līdz tā nelīp pie pirkstiem. Raudzē vismaz 30 minūtes.

2

Mīkla nav īpaši plāna, bet arī nav tik bieza kā pīrāgiem. Galvenais - tai ir jāuzrūgst līdz galam, ja tā vēl turpina rūgt pēc izklāšanas uz pannas un kamēr saliek picas pildījumu, tad būs biezāka nekā sākumā izskatās.

3

Jācenšas kārtīgi samīcīt, kamēr nelīp pie rokām un ļoti plānu izrullēt.

* no parastās rauga mīklas tā dikti atšķiras gan izskatā, gan pēc garšas.

Iesūtīja: Smuce

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!