40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
500 gmilti2 TKsāls4 ĒKolīveļļa20 graugs300 gūdens
Sagatavošana
1
Miltus sajauc ar sāli, vidū uztaisa iedobumu un tur ielej olīveļļu, ūdeni un raugu (ja nav īstā, tad ņemu sauso) un sākot no vidus sajauc mīklu.
2
Mīklu labi izmīca, līdz tā gluda un valkana, noliek siltumā kamēr tā dubultā pacēlusies.
3
Tad liek uz plāts un ar rokām izstiep pa visu plāti plānā kārtiņā, tad tomātu pastu nedaudz, salami, kādu šampinjonu, sīpolus, ja ir papriku un visam pa virsu mocarellas sieru.
4
Cep 220*C ~ 25 minūtes.
Iesūtīja: benino
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit