Foto: Shutterstock
Picas mīklas un picas ar šampinjoniem un salami recepte.
40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 gmilti2 TKsāls4 ĒKolīveļļa20 graugs300 gūdens

Sagatavošana

1

Miltus sajauc ar sāli, vidū uztaisa iedobumu un tur ielej olīveļļu, ūdeni un raugu (ja nav īstā, tad ņemu sauso) un sākot no vidus sajauc mīklu.

2

Mīklu labi izmīca, līdz tā gluda un valkana, noliek siltumā kamēr tā dubultā pacēlusies.

3

Tad liek uz plāts un ar rokām izstiep pa visu plāti plānā kārtiņā, tad tomātu pastu nedaudz, salami, kādu šampinjonu, sīpolus, ja ir papriku un visam pa virsu mocarellas sieru.

4

Cep 220*C ~ 25 minūtes.

Iesūtīja: benino

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!