Foto: Shutterstock
Piena želeja ar riekstiem visgardāk ar ievārījumu vai deserta mērci.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
750 gpiens100 glazdu rieksti vai mandeles30 gželatīns1 gab.vaniļas paciņa140 gcukurs

Sagatavošana

1

Riekstu kodolus uz pannas apgrauzdē, noberž brūno miziņu un sasmalcina, bet ne pulverī.

2

Pienu uzvāra un pievieno cukuru, garšvielas, samaisa, tad pievieno uzbriedinātu, izkausētu želatīnu un samaisa.

3

Želeju lej formiņās un liek leduskapī sarecēt.

4

Želeju dekorē ar riekstiem un pasniedz ar ievārījumu vai deserta mērcēm.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!