Foto: Shutterstock
Piena želeja garšos gan lieliem, gan maziem un piemērota, kā saldais ēdiens gan ikdienas maltītēm, gan arī svētkiem.
30Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

0.5 lpiens1 želatīna paciņa100 gcukurs pēc garšasvaniļas cukurs

Sagatavošana

1

Želatīnu uzbriedina, izkausē.

2

Pienu uzvāra, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un samaisa. Pienu noņem no uguns, pievieno želatīnu.

3

Želeju lej formiņās un liek ledusskapī sastingt. Kad želeja sastingusi dekorē pēc paša gaumes ar deserta mērcēm vai riekstiem, vai augļiem.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!