Piena zupa ar dārzeņiem un kariju
Foto: Shutterstock
4.5000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Piena zupa ar dārzeņiem un kariju - viegli pagatavojama un veselīga.

Verdošā ūdenī liek daļiņās sagrieztus burkānus, kāļus un vāra, līdz pusmīksti.

Tad pievieno sadalītus ziedu kāpostus, kubveida gabaliņos sagrieztus kartupeļus un vāra apmēram 15 minūtes un pēc tam pieliek zaļos zirņus.

Kad dārzeņi mīksti, pievieno kariju, pielej pienu un uzvāra.

Pirms pasniegšanas zupā liek sviestu, pārkaisa sasmalcinātus zaļumus.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form