Piena zupa ar rīsiem un rozīnēm
Foto: Shutterstock
4.5000 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Piena zupa ar rīsiem un rozīnēm spēkam un veselībai.

Verdošā ūdenī liek noskalotus rīsus un vāra pusmīkstus, pielej pienu un turpina vārīt, līdz rīsi gandrīz mīksti.

Tad pieliek noskalotas rozīnes un vāra.

Vārīšanās beigās pievieno sāli, cukuru, sviestu.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form