Pikantā biezzupa meksikāņu gaumē
Foto: Shutterstock
3.1429 7
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli
3 gab.
3 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2 gab.
2 gab. burkāni
burkāni
2
2 tomāti
tomāti
1 gab.
1 gab. kārba konservētu sarkano pupiņu
kārba konservētu sarkano pupiņu
100 g
100 g konservēta kukurūza
konservēta kukurūza
300 g
300 g malta gaļa
malta gaļa
 
tomātu pasta
tomātu pasta
1/2
1/2 čili
čili
0.5 TK
0.5 TK čili pulveris
čili pulveris
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
600 ml
600 ml ūdens vai buljons
ūdens vai buljons
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Biezzupa meksikāņu gaumē - pikanto ēdienu cienītājiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolus, ķiplokus, tomātus, burkānus sasmalcina un apcep, pēc tam pievieno malto gaļu.

    Cep 5 minūtes un pārkaisa ar čili pulveri (var izmantot arī Tobasco mērci), melnajiem pipariem un sāli.

    Sautē un pievieno tomātu pastu, pielej ūdeni vai buljonu un vāra 10 minūtes uz lēnas uguns.

    Pievieno pupiņas (nokāstas un noskalotas ar vēsu ūdeni), nokāstu kukurūzu, ripiņās sagrieztu čili un uzvāra.

    Iesūtīja: gebija

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form