
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. sīpoli
sīpoli3 gab.
3 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas2 gab.
2 gab. burkāni
burkāni2
2 tomāti
tomāti1 gab.
1 gab. kārba konservētu sarkano pupiņu
kārba konservētu sarkano pupiņu100 g
100 g konservēta kukurūza
konservēta kukurūza300 g
300 g malta gaļa
malta gaļa tomātu pasta
tomātu pasta1/2
1/2 čili
čili0.5 TK
0.5 TK čili pulveris
čili pulveris sāls
sāls malti melnie pipari
malti melnie pipari600 ml
600 ml ūdens vai buljons
ūdens vai buljonsBiezzupa meksikāņu gaumē - pikanto ēdienu cienītājiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sīpolus, ķiplokus, tomātus, burkānus sasmalcina un apcep, pēc tam pievieno malto gaļu.
Cep 5 minūtes un pārkaisa ar čili pulveri (var izmantot arī Tobasco mērci), melnajiem pipariem un sāli.
Sautē un pievieno tomātu pastu, pielej ūdeni vai buljonu un vāra 10 minūtes uz lēnas uguns.
Pievieno pupiņas (nokāstas un noskalotas ar vēsu ūdeni), nokāstu kukurūzu, ripiņās sagrieztu čili un uzvāra.
Iesūtīja: gebija
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.