45Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 gab.sīpoli3 gab.ķiploka daiviņas2 gab.burkāni2 tomāti1 gab.kārba konservētu sarkano pupiņu100 gkonservēta kukurūza300 gmalta gaļa tomātu pasta čili0.5 TKčili pulveris sāls malti melnie pipari600 mlūdens vai buljons
Sagatavošana
1
Sīpolus, ķiplokus, tomātus, burkānus sasmalcina un apcep, pēc tam pievieno malto gaļu.
2
Cep 5 minūtes un pārkaisa ar čili pulveri (var izmantot arī Tobasco mērci), melnajiem pipariem un sāli.
3
Sautē un pievieno tomātu pastu, pielej ūdeni vai buljonu un vāra 10 minūtes uz lēnas uguns.
4
Pievieno pupiņas (nokāstas un noskalotas ar vēsu ūdeni), nokāstu kukurūzu, ripiņās sagrieztu čili un uzvāra.
Iesūtīja: gebija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit