Pikantā biezzupa meksikāņu gaumē
Foto: Shutterstock
3.1429 7
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Biezzupa meksikāņu gaumē - pikanto ēdienu cienītājiem.

Sīpolus, ķiplokus, tomātus, burkānus sasmalcina un apcep, pēc tam pievieno malto gaļu.

Cep 5 minūtes un pārkaisa ar čili pulveri (var izmantot arī Tobasco mērci), melnajiem pipariem un sāli.

Sautē un pievieno tomātu pastu, pielej ūdeni vai buljonu un vāra 10 minūtes uz lēnas uguns.

Pievieno pupiņas (nokāstas un noskalotas ar vēsu ūdeni), nokāstu kukurūzu, ripiņās sagrieztu čili un uzvāra.

Iesūtīja: gebija

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form