Foto: Shutterstock
Biezzupa meksikāņu gaumē - pikanto ēdienu cienītājiem.
45Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 gab.sīpoli3 gab.ķiploka daiviņas2 gab.burkāni2 tomāti1 gab.kārba konservētu sarkano pupiņu100 gkonservēta kukurūza300 gmalta gaļa tomātu pasta čili0.5 TKčili pulveris sāls malti melnie pipari600 mlūdens vai buljons

Sagatavošana

1

Sīpolus, ķiplokus, tomātus, burkānus sasmalcina un apcep, pēc tam pievieno malto gaļu.

2

Cep 5 minūtes un pārkaisa ar čili pulveri (var izmantot arī Tobasco mērci), melnajiem pipariem un sāli.

3

Sautē un pievieno tomātu pastu, pielej ūdeni vai buljonu un vāra 10 minūtes uz lēnas uguns.

4

Pievieno pupiņas (nokāstas un noskalotas ar vēsu ūdeni), nokāstu kukurūzu, ripiņās sagrieztu čili un uzvāra.

Iesūtīja: gebija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!