Pikantā dzērveņu salsa
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Pavisam ātri un vienkārši uztapināmo dzērveņu salsu mājas ballītēs vari pasniegt gan kā atsvaidzinošu piedevu gaļas ēdieniem, gan arī izmantot to kā pikantu uzkodu kombinācijā ar sāļajiem krekeriem, kā arī kartupeļu vai kukurūzas čipsiem. Īpaši lieliskai garšu kombinācijai bļodiņā liec bezpiedevu krēmsieru un devīgi pārber to ar salsu, jo abi šie produkti lieliski papildinās viens otru.

Dzērvenes pārlasa, noskalo. Ķiplokus nomizo. Laimam norīvē miziņu, izspiež sulu. Ingveru nomizo, sagriež mazākos gabaliņos. Sīpollokus sīki sakapā.

Visas sastāvdaļas, izņemot sīpollokus, liek virtuves kombainā un sablendē viendabīgā masā.

Liek bļodā, pievieno lociņus, samaisa, pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz vismaz stundu, lai pa šo laiku ievelkas visas garšas.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form