
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg kubiņos sagriezts ķirbis
kubiņos sagriezts ķirbis2 gab.
2 gab. smalki sakapāti sīpoli
smalki sakapāti sīpoli6 gab.
6 gab. skābeni āboli
skābeni āboli1 ĒK
1 ĒK svaigs rīvēts ingvers
svaigs rīvēts ingvers1 šķipsna
1 šķipsna kajēnas pipari
kajēnas pipari1 šķipsna
1 šķipsna melnie pipari
melnie pipari pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls50 g
50 g sviests
sviests ūdens pēc nepieciešamības
ūdens pēc nepieciešamības krējums un zaļumi pasniegšanai
krējums un zaļumi pasniegšanaiGarda un sezonāla recepte nedēļas nogales ēdienkartei no lauku labumiem, kas iegādāti sestdienas Berga bazāra zemnieku tirdziņā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Katlā ar biezu dibenu izkausē sviestu, tajā apcep sīpolus, uzmanot, lai nepiedeg. Kad sīpoli zeltaini, katlā apcep arī ķirbja kubiņus, pievieno ābolus un ingveru. Pārlej ar ūdeni tā, lai lai sagrieztie dārzeņi pārklāti. Kad ūdens sācis burbuļot, pievieno garšvielas. Vāra, līdz ķirbji mīksti. Nedaudz atdzesē un ar blenderi samaļ biezzupā. Pirms pasniegšanas vēlreiz uzkarsē. Pasniedz ar skābo krējumu, zaļumiem un grauzdiņiem.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.