Foto: Shutterstock
Pikantā vistas mērce ar āboliem un zaļajiem zirnīšiem jogurta mērcē.
60Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgvistas fileja30 gsviests250 gsīpoli3 TKkarijs500 gjogurts bez piedevām2 āboli300 gzaļie zirnīši citronu sula Tobasco sojas mērce sāls malti čili pipari

Sagatavošana

1

Vistas fileju nomazgā, sagriež nelielos gabaliņos, apcep sakarsētā sviestā. Izņem no pannas.

2

Sīpolus nomizo, sagriež mazos gabaliņos, palikušajās taukvielās viegli apcep. Pārkaisa kariju, pasautē. Pievieno jogurtu un uzvāra.

3

Ābolus nomizo, sagriež nelielos gabaliņos. Apcepto vistas gaļu, ābolus un zirnīšus iemaisa karija un jogurta mērcē un 5 min. pasautē.

4

Pievieno citronu sulu un sojas mērci pēc garšas, piepilina tobasko mērci, pārkaisa sāli un maltus piparus.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!