Pikantā zilo plūmju mērce
Foto: Shutterstock
4.0000 2
Sarežģītība: viegli

Pikantā zilo plūmju mērce ieteicama kopā ar grila gaļas un desu ēdieniem.

Iznākums: 2x300 ml burkas.

Plūmes sagriež gabaliņos. Ķiplokus smalki sagriež. Čili piparu smalki saberž un nomazgā rokas.

Katlā liek plūmes, ķiploku, čili, cukuru, etiķi (var citu maigu etiķi), eļļu un sāli. Uzliek vāku un vāra uz vidēji lielas uguns 15 minūtes, ik pa laikam maisot. Vāra 15 minūtes, līdz veidojas viendabīga masa.

Mērci vēlreiz uzvāra un lej burkās un aizvāko. Uzglabā 6 mēnešus.

Iesūtīja: apgāda "Jumava" sabiedrisko attiecību speciāliste Inese Priedīte

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form