Pikantie liellopa gaļas burgeri
Foto: Publicitātes attēls
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sātīgi burgeri grila piknikam pie mājas. Tā garšu mazliet interesantāku padarīs baklažāni un kazas siers. Recepti piedāvā "Rakveres" gaļas meistari.

Apkaisi baklažāna šķēlītes ar sāli, pipariem un raudeni, uzpilini olīveļļu un samaisi.

Apcep kotletes no abām pusēm uz grila vai pannas aptuveni 10 līdz 12 minūtes. Apcep no abām pusēm arī baklažāna šķēlītes, līdz tās ir mīkstas. Nedaudz sasildi arī burgeru maizītes.

Uz maizes apakšējām pusītēm uzzied kečupu, uzliec salāta lapu, vienu vai divas kotletes, kazas sieru un tomāta šķēlītes.

Ja vēlies burgeru padarīt pikantāku, tad uzliec arī dažas čili šķēlītes.

Uz augšējām maizes pusītēm bagātīgi uzzied grila salātus un uzliec tās uz sagatavotā burgera.

Lai maltīte izdodas garda!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form