Foto: Publicitātes attēls
Sātīgi burgeri grila piknikam pie mājas. Tā garšu mazliet interesantāku padarīs baklažāni un kazas siers. Recepti piedāvā "Rakveres" gaļas meistari.
30Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 burgeru maizītes4 ĒKBBQ kečups4 liellopa gaļas kotletes (piemēram, "Rakvere" liellopa burgerkotletes)4 šķēlesmīksts kazas siers0.5 baklažāns4 ĒKgrila salāti4 saujasmangoldi vai biešu lapas4 šķēlestomāti1 ĒKolīveļļa1 TKraudene sarkanais čili (pēc vēlēšanās) jūras sāls melnie pipari

Sagatavošana

1

Apkaisi baklažāna šķēlītes ar sāli, pipariem un raudeni, uzpilini olīveļļu un samaisi.

2

Apcep kotletes no abām pusēm uz grila vai pannas aptuveni 10 līdz 12 minūtes. Apcep no abām pusēm arī baklažāna šķēlītes, līdz tās ir mīkstas. Nedaudz sasildi arī burgeru maizītes.

3

Uz maizes apakšējām pusītēm uzzied kečupu, uzliec salāta lapu, vienu vai divas kotletes, kazas sieru un tomāta šķēlītes.

4

Ja vēlies burgeru padarīt pikantāku, tad uzliec arī dažas čili šķēlītes.

5

Uz augšējām maizes pusītēm bagātīgi uzzied grila salātus un uzliec tās uz sagatavotā burgera.

Lai maltīte izdodas garda!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!