Pikantie liellopa gaļas burgeri
Foto: Publicitātes attēls
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4
4 burgeru maizītes
burgeru maizītes
4 ĒK
4 ĒK BBQ kečups
BBQ kečups
4
4 liellopa gaļas kotletes (piemēram, "Rakvere" liellopa burgerkotletes)
liellopa gaļas kotletes (piemēram, "Rakvere" liellopa burgerkotletes)
4 šķēles
4 šķēles mīksts kazas siers
mīksts kazas siers
1/2
1/2 baklažāns
baklažāns
4 ĒK
4 ĒK grila salāti
grila salāti
4 saujas
4 saujas mangoldi vai biešu lapas
mangoldi vai biešu lapas
4 šķēles
4 šķēles tomāti
tomāti
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1 TK
1 TK raudene
raudene
 
sarkanais čili (pēc vēlēšanās)
sarkanais čili (pēc vēlēšanās)
 
jūras sāls
jūras sāls
 
melnie pipari
melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Piknika ēdienu receptes
  • Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi
  • Gaļas ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Sātīgi burgeri grila piknikam pie mājas. Tā garšu mazliet interesantāku padarīs baklažāni un kazas siers. Recepti piedāvā "Rakveres" gaļas meistari.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Apkaisi baklažāna šķēlītes ar sāli, pipariem un raudeni, uzpilini olīveļļu un samaisi.

    Apcep kotletes no abām pusēm uz grila vai pannas aptuveni 10 līdz 12 minūtes. Apcep no abām pusēm arī baklažāna šķēlītes, līdz tās ir mīkstas. Nedaudz sasildi arī burgeru maizītes.

    Uz maizes apakšējām pusītēm uzzied kečupu, uzliec salāta lapu, vienu vai divas kotletes, kazas sieru un tomāta šķēlītes.

    Ja vēlies burgeru padarīt pikantāku, tad uzliec arī dažas čili šķēlītes.

    Uz augšējām maizes pusītēm bagātīgi uzzied grila salātus un uzliec tās uz sagatavotā burgera.

    Lai maltīte izdodas garda!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form