Pikantu gurķu recepte
Foto: Shutterstock
2.5263 19
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3 kg
3 kg gurķi
gurķi
0,5 kg
0,5 kg sīpoli
sīpoli
200 g
200 g ķiploki
ķiploki
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
1,5 glāzes
1,5 glāzes augu eļļa
augu eļļa
3 ĒK
3 ĒK sāls
sāls
3 ĒK
3 ĒK etiķa esence
etiķa esence
1 TK
1 TK malti pipari
malti pipari
1
1 mārrutku lapa
mārrutku lapa
  • Ass un pikants ēdiens
  • Etiķa marinādes
  • Marinēšana
  • Pasaules Virtuve
  • Pikanta gurķu recepte ziemas krājumiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gurķus sagriež šķēlēs, sīpolus un ķiplokus – ripiņās, mārrutka lapu sīki sasmalcina.

    Visu kārto lielā traukā, pievieno sāli, cukuru un piparus.

    Etiķi sajauc ar eļļu, lej gurķos, samaisa un liek uz 12 stundām aukstumā.

    Tad kārto sterilās burciņās, aizskrūvē un glabā aukstumā.

    Recepte no laikraksta Latgales Laiks.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form