
Loading...
Sastāvdaļas
3 kg
3 kg gurķi
gurķi0,5 kg
0,5 kg sīpoli
sīpoli200 g
200 g ķiploki
ķiploki1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs1,5 glāzes
1,5 glāzes augu eļļa
augu eļļa3 ĒK
3 ĒK sāls
sāls3 ĒK
3 ĒK etiķa esence
etiķa esence1 TK
1 TK malti pipari
malti pipari1
1 mārrutku lapa
mārrutku lapaPikanta gurķu recepte ziemas krājumiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gurķus sagriež šķēlēs, sīpolus un ķiplokus – ripiņās, mārrutka lapu sīki sasmalcina.
Visu kārto lielā traukā, pievieno sāli, cukuru un piparus.
Etiķi sajauc ar eļļu, lej gurķos, samaisa un liek uz 12 stundām aukstumā.
Tad kārto sterilās burciņās, aizskrūvē un glabā aukstumā.
Recepte no laikraksta Latgales Laiks.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.