Sagriez katru kartupeli daivās, liec vāroša ūdenī, kam pievienots sāls, un vāri 5 minūtes.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C grādiem.
Lielā bļodā ielej kausēto sviestu, iemaisi tajā garšvielas, mazliet sāls un piparu.
Nokās kartupeļus, ber bļodā ar kausēto sviestu un sakrati vai apmaisi.
Saliec kartupeļus uz cepešplāts, liec cepeškrāsnī un cep 20-25 minūtes, ik pa brīdim apmaisot, līdz kartupeļi kraukšķīgi un brūni.
Iesūtīja: VecPoga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit