Pikantās kartupeļu šķēlītes pasniedz karstas ar majonēzes mērci.

Sagriez katru kartupeli daivās, liec vāroša ūdenī, kam pievienots sāls, un vāri 5 minūtes.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C grādiem.

Lielā bļodā ielej kausēto sviestu, iemaisi tajā garšvielas, mazliet sāls un piparu.

Nokās kartupeļus, ber bļodā ar kausēto sviestu un sakrati vai apmaisi.

Saliec kartupeļus uz cepešplāts, liec cepeškrāsnī un cep 20-25 minūtes, ik pa brīdim apmaisot, līdz kartupeļi kraukšķīgi un brūni.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!